WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.

Geperforeerde remschijven

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.