WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV Van (1J1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Van (1J1)

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.