WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV Cabriolet (1E7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Geperforeerde remschijven

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Cabriolet (1E7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

De casting moet uitwerken na het giet proces . Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.