WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) komen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Trillende remschijven

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.