WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF III Van (1H1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Van (1H1)

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Trillende remschijven

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.

Geperforeerde remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.