WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7)

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.

Trillende remschijven

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Geperforeerde remschijven

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Brembo, Textar en Lucas Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.