WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Trillende remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.