WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Trillende remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) heeft een eigen VIN-nummer. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.