WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF I (17) 1.6 75PK
Bouwjaar 08-1975 - heden

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF I (17) 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF I (17) 1.6

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU HandremkabelsJAGUAR ABS sensorenBEDFORD Wielnaven. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto remschijf mag nooit trillen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Trillende remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF I (17) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.