WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK (BA5, BV5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK (BA5, BV5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Geperforeerde remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.