WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF (9B3)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2007 tot heden
85
116
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF (9B3)

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.