WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL IV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2005 tot heden
68
92
Hatchback

Geperforeerde remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOL IV

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Trillende remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.