WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2002 tot heden
68
92
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOL III

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Geperforeerde remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.