WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOL II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1998 tot heden
73
99
Hatchback
10-1994 tot heden
68
92
Hatchback
12-1999 tot heden
73
99
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOL II

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Trillende remschijven

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.