WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN FOX Van (5Z1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2010 tot heden
44
60
Hatchback/Van

Geperforeerde remschijven

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. De casting moet uitwerken na het giet proces . De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Trillende remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN FOX Van (5Z1) heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.