WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN FOX (5Z1, 5Z3)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Roest is ook een apk afkeur. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN FOX (5Z1, 5Z3) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.