WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8)

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remschijven kopen voor een auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Geperforeerde remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.