WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.