WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SY_)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Trillende remschijven

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SY_)

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.