WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_)

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Geperforeerde remschijven

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Je kunt bij ons betalen via {LIST}