WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER 30-50 Open laadbak/ Chassis (2F_)

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Trillende remschijven

De productie van remschijven is complex. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Geperforeerde remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.