WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY IV Bestelwagen (SAA, SAH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Elke VW VOLKSWAGEN CADDY IV Bestelwagen (SAA, SAH) heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.