WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY III Stationwagen (2KB, 2KJ, 2CB, 2CJ)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY III Stationwagen (2KB, 2KJ, 2CB, 2CJ)

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geperforeerde remschijven

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.