WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY III Bestelwagen (2KA, 2KH, 2CA, 2CH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN CADDY III Bestelwagen (2KA, 2KH, 2CA, 2CH) komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Geperforeerde remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.