WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Pick-up (9U7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY II Pick-up (9U7). Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, Lucas, Pagid, Brembo, Rofren, Textar, Zimmermann en ABS Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.