WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY II Bestelwagen (9K9A)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN CADDY II Bestelwagen (9K9A) heeft een eigen VIN-nummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Trillende remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.