100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CADDY I (14) 1.6 D 55PK
Bouwjaar 08.1982 - 07.1992

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY I (14) 1.6 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY I (14) 1.6 D

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Trillende remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN CADDY I (14) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.