WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY ALLTRACK Stationwagen (SAB)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Trillende remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Elke VW VOLKSWAGEN CADDY ALLTRACK Stationwagen (SAB) heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.