WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN CADDY ALLTRACK Bestelwagen (SAA)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN CADDY ALLTRACK Bestelwagen (SAA)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Geperforeerde remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Trillende remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een auto remschijf mag nooit trillen. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.