WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN BORA Variant (1J6)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN BORA Variant (1J6) komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Trillende remschijven

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.