WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN BORA (1J2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN BORA (1J2)

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.