WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN BEETLE Cabriolet (5C7, 5C8)

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Trillende remschijven

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.