WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Trillende remschijven

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.