WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN ARTEON (3H7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN ARTEON (3H7)

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.