WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) 2.0 TSI 160PK
Bouwjaar 09-2011 - 10-2016

Remschijven VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) 2.0 TSI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Hoe werken remschijven

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Goedkope remschijven VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) 2.0 TSI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Zelf remschijven vervangen

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELCITROENJEEPMERCEDES-BENZ.