WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B)

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. De minimale dikte mag niet overschreden worden. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.