WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Variant (36)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Elke VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Variant (36) heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Veiligheid staat voorop bij de productie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Een schijf en blok is een combinatie. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.