WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Trillende remschijven

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.