WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Trillende remschijven

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.