WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT ZOE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2012 tot heden
65
88
Hatchback
09-2016 tot heden
68
92
Hatchback
08-2018 tot heden
80
109
Hatchback

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de RENAULT ZOE dealer of de onderdelen passen op uw auto. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Geperforeerde remschijven

Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.