WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT WIND

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2010 tot heden
74
101
Cabriolet
02-2011 tot heden
75
102
Cabriolet
07-2010 tot heden
98
133
Cabriolet

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT WIND

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Trillende remschijven

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Geperforeerde remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.