WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT VEL SATIS

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT VEL SATIS

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.