WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TWINGO III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2016 tot heden
80
109
Hatchback
09-2014 tot heden
66
90
Hatchback
09-2014 tot heden
52
71
Hatchback
09-2015 tot heden
51
69
Hatchback

Trillende remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Roest is ook een apk afkeur. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT TWINGO III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een schijf en blok is een combinatie. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.