WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TWINGO I Bestelwagen 1.2 55PK
Bouwjaar 03-1993 - heden

Remschijven RENAULT TWINGO I Bestelwagen 1.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TWINGO I Bestelwagen 1.2

Wij controleren altijd bij de RENAULT TWINGO I Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.

Geperforeerde remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Trillende remschijven

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.