WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TWINGO I Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1993 tot heden
40
55
Bestelwagen
05-1996 tot heden
43
58
Bestelwagen
01-2001 tot heden
55
75
Bestelwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TWINGO I Bestelwagen

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Trillende remschijven

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Geperforeerde remschijven

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ABS, Zimmermann en Brembo Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Remschijven kopen voor een auto.