WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 4x4 58PK
Bouwjaar 05-1985 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 4x4. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG RemklauwenJEEP StuurkogelsBMW Handremkabels. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.