WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 58PK
Bouwjaar 03-1980 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D past.

Trillende remschijven

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Remschijven kopen voor een auto. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.