WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.0 86PK
Bouwjaar 03-1980 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Remschijven kopen voor een auto.

Geperforeerde remschijven

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.