WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 1.4 48PK
Bouwjaar 03-1980 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 1.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 1.4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remonderdelen die samenwerken met de schijven.

Geperforeerde remschijven

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemschijvenCITROEN FuseekogelsLANCIA Draagarmen. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.