WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TRAFIC III Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. De productie van remschijven is complex. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC III Open laadbak/ Chassis

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.

Geperforeerde remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.